Ihmiset eivät tunnistaneet Ariel Winteriä – joutui ottamaan fanikuvia muista!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias näyttelijä Ariel Winter on esittänyt Modern Family -televisiosarjassa Alex Dunphy -nimistä hahmoa lapsesta saakka. Moni pitikin häntä tavallista pidempään pikkulapsena kunnes kanssanäyttelijät havahtuivat naisen ikään hänen täyttäessä 16 vuotta.

Ariel Winter on näytellyt Alex Dunphy -roolia jo kahdeksan vuoden ajan. Nykyään nainen tunnistetaan aina joka paikassa, mutta aiemmin näin ei ollut. Roolihahmon silmälasit ja vaatetyyli poikkesivat niin paljon hänen omasta tyylistään, että kukaan ei ikinä tunnistanut häntä suositun sarjan näyttelijäksi.

Ariel Winter kertoi Conan O’Brienin haastattelussa, että hän joutui ottamaan aina faneista ja muista näyttelijöistä kuvia, koska häntä ei tunnistettu sarjan näyttelijäksi.

Kun nainen liikkui muiden näyttelijöiden kanssa häneltä tultiin usein kysymään, että onko hänen mielestään upeaa saada olla tunnettujen tähtien seurassa. Winter kertoi, että hän ei kuitenkaan ottanut asiaa loukkauksena vaan hänen mielestään tällaiset tapaukset olivat huvittavia.