Mäyräkoira veti hevosta perässään – hellyttävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joskus eri eläinlajien edustajat tulevat poikkeuksellisen hyvin toimeen keskenään, vaikka niin ei normaalitilanteessa tapahtuisikaan. Esimerkiksi koirat saavat kuitenkin ajoittain uusia parhaita ystäviä esimerkiksi muista lemmikeistä tai kotieläimistä. Nyt eräs koira on ystävystynyt hevosen kanssa.

Anna Gilbert on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jonka nainen on kuvannut hevostalleilla Schnitzel-nimisen mäyräkoiran ja hevosen hauskasta kohtaamisesta. Hevonen ja koira näyttävät olevan ystäviä keskenään, ja koira on ryhtynyt taluttamaan hevosta sen hihnasta.

Verkossa on nähty aiemminkin tapauksia, joissa koirat ovat ryhtyneet taluttamaan hevosystäviään vetämällä niitä hihnasta. Tämä näky on kuitenkin erityisen hellyttävä kahden eläimen valtavan suuren kokoeron vuoksi.