Pizzeria lanseerasi 101 juuston pizzan – ei laihduttajien valinta

Ruoka · Tim Isokivi

Monien pizzerioiden listalta löytyy neljän juuston pizza, mutta yksi ravintola päätti lisätä juustojen määrää moninkertaisesti. Yhdysvaltojen Portlandissa sijaitseva pizzeria lanseerasi yli sadan juuston pizzan.

Scottie’s Pizza Parlor tarjosi kaupungin vuosittaisen pizzajuhlan kunniaksi 101 juuston pizzan. Centouno Formaggio -nimistä pizzaa myytiin ravintolassa kahden dollarin hintaisina viipaleina vain yhtenä päivänä.

Pizzerian verkkosivujen mukaan herkun inspiraationa toimi Teini-ikäiset Mutanttininjakilpikonnat -elokuvan 99 juuston pizza. Ravintola on hakenut tempauksellaan Guinnessin ennätysten kirjan eniten juustoja pizzassa -titteliä.

 

Gotta make sure Greg and his cheesemongering crew @cowbellpdx get a pie!#saycheese #centounoformaggio #101cheesepizza #worldrecord #pdxpizza

A post shared by Scottie's Pizza Parlor (@scottiespizzaparlor) on

World record shattered again! "Centouno Formaggio" 101-cheese pizza, $2 slices, TODAY ONLY! 💯+1🧀🍕#stuffedcrustsunday #centounoformaggio #101cheesepizza #pdxpizza #worldrecord #herewego

Publié par Scottie's Pizza Parlor sur dimanche 23 avril 2017