Britney Spears rannalla – timmi bikinivartalo ei jäänyt huomaamatta

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on näyttänyt useilla treenikuvillaan olevansa tällä hetkellä fyysisesti paremmassa kunnossa kuin ikinä aikaisemmin. Nainen on viime aikoina viihtynyt erityisen paljon urheilutopeissa ja pienissä shortseissa ja julkaissut tasaisin väliajoin itsestään videoita ja kuvia, joissa hän treenaa.

35-vuotias Britney Spears on julkaissut itsestään hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nainen viettää hauskaa päivää hiekkarannalla. Popparilla on kuvissa yllään oranssin väriset bikinit, jotka korostavat naisen ruskettunutta ja lihaksikasta vartaloa.

Britney Spears on alkanut tapailemaan fitnessmalli Sam Asgharia, minkä vuoksi ihmiset ajattelevatkin tähden treenausinnostuksen johtuvan osakseen uudesta miehestä. Tällä hetkellä laulaja näyttäisi viettävän hänen lastensa ja uuden miehen kanssa hyvin terveellistä ja aktiivista elämää.

Missing the water already… #tbt

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Isn't spring great 😉😉😉😉

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on