Jennifer Lopez haastettiin tanssikilpailuun – tässä upea suoritus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias laulaja Jennifer Lopez on tehnyt pitkän uran musiikin parissa, minkä lisäksi hän on näytellyt elokuvissa ja suunnitellut myös oman kenkämallistonkin. Tällä kerralla aiemmin ammattitanssijana toimineen Lopezin tanssitaidot laitettiin testiin The Ellen Show -keskusteluohjelmassa.

Ellen DeGeneres haastoi Jennifer Lopezin ja Derek Houghin tanssimittelöön. Kaksikon tuli tanssia toisiaan vastaan vuorotellena ja yrittää tanssia heille määrättyä tanssilajia aina parhaansa mukaan. Lopez ja Hough näyttivät lähetyksessä parhaat tanssiliikkeensä ja osasivat lajin kuin lajin kiitettävästi.

Tanssikilpailun lopuksi ei valittu voittajaa, mutta kumpikin suoriutui hauskasta haasteesta kuitenkin erinomaisesti. Jennifer Lopez ja Derek Hough toimivat tuomareina NBC-kanavan uudessa World of Dance -nimisessä televisio-ohjelmassa, jossa etsitään parasta tanssijaa.