Kim Kardashianin kohutut bikinikuvat saivat jatkoa – paparazzi iski jälleen lomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmmin kuinka kohujulkkis Kim Kardashian kuvattiin pitkästä aikaa bikineissä ilman, että hän oli itse julkaissut kuvansa. Samalla vahvistui, että julkkistähti on jo vuosien ajan käsitellyt itse julkaisemiaan ”täydellisen vartalonsa” kuvia paremmiksi.

Aitojen bikinikuvien julkaisun myötä Kim menetti lyhyessä ajassa yli 100.000 seuraajaa Instagramistaan, ja nyt kuvia on saatu lisää. Paparazzit nimittäin seuraavat tarkasti Kimin ja hänen siskonsa Kourtney Kardashianin liikkeitä Meksikon Punta Mitassa, jossa siskokset parhaillaan lomailevat.

Monien fanien mielestä tuoreet paparazzikuvat ovat vahvistus sille, että Kim Kardashianin julkaisemia kuvia on kuvankäsitelty jo vuosien ajan. Kim ja hänen siskonsa Kourtney ovat lomailleet viime päivinä Meksikon Punta Amarassa. Fanien kommentit kuviin ovat olleet tyrmistyttäviä, sillä niissä Kimiä on nimitetty jopa huijariksi. Kardashian on itse todennut useasti vartalonsa olevan ”virheetön”, ja nyt tämä kommentti on asetettu kyseenalaiseksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash