Mies lupaa: Tällaisella kyykkytekniikalla miehet saavat naisia!

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet ovat vuosien aikana huomanneet, että suloisten koiranpentujen avulla he kääntävät uskomattoman monen sinkkunaisen pään nopeammin kuin ilman koiraa. Nyt mies näyttää kuvaamallaan videolla kuntoiluniksin, jonka avulla mies saa hänen mukaansa helpommin naisen huomion.

Mies kertoo videon alussa paljastavansa nyt muillekin miehille sellaisen kyykkytekniikan, jonka avulla miehet tulevat aina saamaan naisia. Kyykkäämiseen tarvitaan vain yksi apuväline, jonka mies hakee toisesta huoneesta. Hän palaa kameran eteen suloinen corgi sylissään.

Mies näyttää, että corgi sylissä kyykkäämällä mies saa takuuvarmasti naisen itselleen. Apollo-niminen corgi on ihmeissään miehen sylissä kun hän tekee kyykkyjä koiran kanssa. Tällainen harjoitus ilmeisesti kannattaa, koska mies uskaltaa antaa sille 100-prosenttisen toimimistakuun.