Paris Jackson otti nännilävistyksen – paparazzikuva paljasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen Michael Jacksonin tytär Paris yritti muutama vuosi sitten itsemurhaa, minkä jälkeen tytärtä on pidetty poissa julkisuudesta. Viime aikoina nykyisin jo 19-vuotias Paris on kuitenkin näyttäytynyt entistä useammin julkisissa tilaisuuksissa ja viihdemaailman pintapiireissä.

Eilen Paris kuvattiin New Yorkin Keskuspuistossa, jossa hän vietti päivää yhdessä ystäviensä kanssa. Tuntikausien rennon nurmikolla makoilun jälkeen Paris ryhtyi keräämään roskia muiden tavoin, ja lopulta hän keräsi puistosta myös muiden ihmisten roskia. Samalla hänen kireä Calvin Kleinin urheilutoppinsa paljasti, että hän oli käynyt ottamassa nännilävistyksen.

Taannoin Paris Jackson julkaisi Instagramissa kuvan uudesta tatuoinnistaan, jota koristavat edesmenneen isän silmät. Paris on teettänyt tämän melko kookkaan tatuoinnin käteensä, johon kuva onkin tehty koko käden leveydeltä. Kuvassa Michael Jacksonin silmät ja hiuskiehkura kurkistavat naamarin takaa. Kuva on otettu poptähden vuonna 1991 julkaistun Dangerous-nimisen albumin kannesta.

Splash
Splash