Tyttöbändin povipommin iltapuku ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten mediassa kohistiin, kun 3LW-nimestä tyttöbändistä ja The Cheetah Girls -televisiomusikaalista tutun Adrienne Bailonin alastonkuvat levisivät verkossa. Sittemmin kuvat paljastuivat mediatempuksi, sillä ne vuoti julkisuuteen Adrienne itse.

Viikonloppuna Adrienne Bailon osallistui 44th Annual Daytime Emmy Awards -palkintogaalaan, jonka punaiselle matolle hän asteli estottomassa iltapuvussa. Asun yläosa nimittäin nosti hänen rintavarustuksensa pääosaan.

Adrienne Bailon nousi aikoinaan otsikoihin alasonkuviensa lisäksi myös Rob Kardashianin tyttöystävänä. Suhde kuitenkin päättuyi Adriennen aloitteesta. Sittemmin Bailon halusi tulla yhtä suosituksi kuin tuntemansa ja ihailemansa seurapiirikaunottaret sekä päästä eroon lapsille suunnatusta Disney-imagostaan, joten hän päätti julkaista itsestään alastonkuvia.

Splash
Splash
Splash