Claudia Romani herutuskuvissa bikineissä – kurveja riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi, koska hän pätevöityi Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Viime aikoina Claudia on keskittynyt jalkapallon sijaan itsensä treenaamiseen – ja kuvaamiseen.

Eilen Romani kuvattiin kuvaamassa itseään matkapuhelimellaan rannalla Miami Beachilla, Floridassa. Kurvikas neitokainen ikuisti itsestään niin sanottuja herutuskuvia poseeraamalla sensuellisti omalle kännykälleen. Yllään hänellä oli mustat niukat bikinit.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash
Splash