Kansainvälinen Alasti puutarhatöissä -teemapäivä ensi lauantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailma on nykyisin täynnä erilaisia teemapäiviä, joista vain murto-osaa vietetään myös Suomessa. Nyt kun kevätkelit ovat poikkeuksellisen lämpimiä ja näyttävät lähipäivinä vain lämpenevän, niin Suomessakin on mahdollista viettää Alasti puutarhatöissä -päivää.

Kansainvälistä Alasti puutarhatöissä -päivää vietetään lauantaina 6. toukokuuta, jolloin ympäri Suomea näyttää kerrankin olevan tarpeeksi lämmintä teemapäivän viettämiseksi ulkosalla. Tapahtumassa ei ole tarkoitus kerätä alastomia ihmisiä johonkin tiettyyn paikkaan, vaan rohkaista ihmisiä nakuilemaan omassa puutarhassaan osana arkeaan.

Erikoisen teemapäivän kehitti aikoinaan Body Freedom Collaborativen aktiivi ja Nude & Natural -lehden päätoimittaja Mark Storey, joka haluaa edistää ei-seksuaalisen alastomuuden yleistymistä ympäri maailmaa.

PÄIVITYS: Tänä vuonna teemapäivää vietetään lauantaina 6. toukokuuta. Ei siis 7. toukokuuta, kuten artikkelissa virheellisesti alunperin todettiin. Pahoittelut.

Rockin' it #feralfemale style to celebrate #worldnakedgardeningday

Kuva, jonka Britt Keene (@bferal) julkaisi