YouTuben supertähti ylistää suomalaisia Helsingissä: ”Täällä kaikki ihmiset ovat tällaisia!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu internetin supertähti Casey Neistat tavoittaa yli seitsemän miljoonan YouTube-tilaajansa myötä videoillaan poikkeuksetta miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Äskettäin hän käväisi Suomessa puhumassa ja samalla tutustumassa Helsinkiin. Eilen julkaistu video on tavoittanut vuorokaudessa jo 1,5 miljoonaa katsojaa.

Videolla Casey Neistat tutustuu muun muassa Jätkäsaaren uuden Clarion-hotellin kattokerroksen uima-altaaseen, josta on näköalat sekä alas että Helsingin keskustan suuntaan. Samalla hän kävi ajelemassa sähkökäyttöisellä rullalaudalla ympäri kaupunkia ja tapasi puistossa hänen UAV-lennokkiaan ihmetelleen perheenäidin. Kohtaaminen sai nettitähden ylistämään suomalaisten ystävällisyyttä.

– Oletko koskaan tavannut vierasta ihmistä, joka on niin ystävällinen, että huomaat itse olevasi epäileväinen? Näin ystävällisiksi minä kuvailisin kaikkia ihmisiä koko Suomessa, Casey Neistat kirjoitti videoonsa.

Joulukuussa Casey Neistat käväisi Levillä, jossa häntä muun muassa vedettiin jättimäisellä UAV-kopterilla ilmassa lumilautoineen päivineen. Suomi on siis miehelle tuttu jo entuudestaan.