Kiira Korpi kihloihin New Yorkissa: ”Olen sanaton ja kiitollinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi ilmoitti taannoin kilpauransa olevan virallisesti ohi lähes 20 vuoden jälkeen. Sittemmin hänet nähtiin suomalaisten urheilutähtien kanssa Supertähdet-televisiosarjassa ja äskettäin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomaristossa.

Nyt Korpi on kertonut ilouutisia sosiaalisessa mediassa. Tänä aamuna Kiira lisäsi nimittäin New Yorkissa Instagramiin ja Facebookiin valokuvat, jotka suorastaan hehkuvat onnea. Hän kertoi menneensä kihloihin miesystävänsä Arthur Borgesin kanssa. Facebookissa peräti 75.411 seuraajalle julkaistussa kuvassa Kiiran nimettömässä nähdään upea sormus.

– Olen sanaton, kiitollinen ja onnellinen, Kiira Korpi totesi päivityksessään lisäten tekstin perään vielä emojit sormuksesta ja juhlista.

Kiira Korpi noteerattiin urallaan lukemattomia kertoja kansainvälisten urheilu- ja viihdelehtien sivuilla muun muassa rankattiin useasti talviolympialaisten sekä koko maailman kauneimpien ja seksikkäimpien urheilijoiden joukkoon. Vaalea skandinaavinen kauneus vetoaa miehiin ympäri maailmaa. Kihlauksen myötä Kiira Korpi on parhaillaan matkalla kohti avioliiton satamaa.

Speechless, thankful and sooo happy! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💍🎉

A post shared by Kiira Korpi (@kiira_korpi) on