Sampo Kaulaselta karu päivitys: ”Kassa tyhjä kuin nuohoojan jäljiltä…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tunnetuin kyläkauppias Sampo Kaulanen on varmasti jokaiselle suomalaiselle tuttu, sillä hänet on valtavan somesuosion lisäksi nähty usein myös televisiossa. Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, että Kaulasella on Jounin Kaupan mahtipontisen projektin myötä niskassaan miljoonavelat.

Alunperin 14 miljoonan velkataakkaa on jo saatu lyhennettyä merkittävästi, mutta miljoonia on silti yhä jäljellä. Näin ollen Kaulasen elämä ei ole aivan niin ruusuilla tanssimista kuin moni voisi pikaisesti kuvitella. Tänään kauppias julkaisi Facebookissa tunteikkaan päivityksen, jossa hän kertoo tilanteesta ja varoittaa muita yrittäjiä.

– Voin antaa ilmasen konsultaation alotteleville yrittäjille. Älkää IKINÄ ottako yltiöpäistä velkaa kontollenne! Taas on kassa yhtä tyhjä ko takka nuohoojan käynnin jäljiltä! Tämän lisäksi ei päästy tavoitteeseen vaikka kevät oli hyvä! Tästä hyvästä rangaistaan sakoilla! Oma vika, ”mitäs läksit”. Ei auta itku markkinoilla eikä marmatus! Muutako bensaa lisää kasariin ja eteenpäin, Sampo Kaulanen kirjoittaa ja lisäsi mukaan kyyneleet silmissä nauravia hymiöitä.

Kaulasen päivitys kiteyttää hyvin millaista on olla yrittäjä Suomessa.

– Kymmenen vuotta alkaa olla jo takana ilman osingon nostoja ja useampi niistäki veetty palkatta. Siks tässä pittää koittaa raapia voita kasaan muualtaki päin Suomea että on leivänpäälle muutaki laittaa ko ohut ylähuuli. Silti en tätä oppia koulua vaihtais pois! Hauskaa on ollu ja uskon että kyllä tästä suosta joku päivä kangetaan ylös, Kaulanen jatkaa.

Suosikkikauppias muistuttaa vielä päivityksensä lopuksi, että ilman yrittäjyyttä moni asia olisi jäänyt kokematta ja näkemättä, jos elämässä olisi päässyt liian helpolla. Lisäksi Kaulanen kiittää perhettä, ystäviä, asiakkaita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita ja toteaa ”Never give up!”.