Hulvaton kuva leviää: ”Bullshitin hajua poistetaan presidentin työhuoneesta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on järjestänyt reilun sadan päivän presidenttikautensa aikana historiallisen paljon erikoistilanteita, joista tuoreimmassa hän erotti liittovaltion poliisin FBI:n johtajan tämän pyydettyä lisää rahaa tutkimuksiin venäläisten hakkereiden vaikutuksesta presidentinvaaleihin.

Verkossa Donald Trumpista on tehtailtu tuhansittain hauskoja meemikuvia, ja niistä yksi tuoreimmista leviää parhaillaan nopeasti sosiaalisessa mediassa. Parodiasivusto Waterford Whispers Newsin julkaisemassa uutiskuvassa nähdään miten joukko suojapukuihin sonnustautuneita miehiä levittää kemiallisia puhdistusaineita presidentin toimistoon, eli Valkoisen talon Oval Officeen. Parodiauutinen on samaa sarjaa.

– Tänä aamuna seitsemän aikaan joukko hajunpoistoon erikoistuneen yrityksen autoja saapui Valkoiseen taloon, kun presidentin toimisto oli mahdollisesti saastunut haitallisella bullshitillä. Monet Valkoisen talon lähettyvillä asuvat huolestuneet kansalaiset olivat valittaneet piinallisesta hajusta pian sen jälkeen, kun presidentti julkaisi tiedotteen FBI:n johtaja James Comeyn erottamisesta, lehti kirjoitti.