Nicki Minaj yllätti – maksaa fanien opintolainoja!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

34-vuotias räppäri Nicki Minaj tunnetaan monista hiteistään ja keskustelua herättävän räiskyvästä persoonastaan. Nyt moni tuntee hänet myös anteliaisuudestaan sillä nainen on tarjoutunut maksamaan monien faniensa opintolainat ja lukukausimaksut.

Nicki Minaj on tarjonnut rahallista apua faneilleen, jotka ovat lähestyneet häntä Twitterin kautta. Aluksi yksi fani kysyi naiselta, että voisiko hän maksaa opiskelijan lukukausimaksut. Minaj vastasi twiittiin ja vastaus oli vieläpä myöntävä, minkä jälkeen muutkin alkoivat pyytämään naiselta apua lukukausimaksujen ja opintolainojen hoitamisen kanssa.

Nicki Minaj vastasi lähes 30 pyyntöön Twitterissä ja lupasi maksaa faniensa opiskelusta syntyviä kuluja tapauksista riippuen aina muutamista satasista tuhansiin euroihin saakka. Nicki Minaj auttoi fanejaan yhteensä yli 20.000 dollarilla ja lupasi tehdä samanlaisen tempauksen vielä parin kuukauden sisällä uudelleen.