Ruotsalaistähti Moto Boy tänään Suomeen – Tampereen Klubi täyttyy romanttisesta elektropopista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen Moto Boy saapuu tänään Suomeen Tampereen Klubille. Moto Boy on julkaissut jo kuusi albumia ja kiertänyt myös Suomessakin aiemmin The Ark -yhtyeen lämppärinä. Moto Boy tulee esittämään Tampereella New Music -nimisen uuden albuminsa kappaleita, mutta mukana kuullaan illan aikana varmasti vielä vanhoja tunnettuja helmiäkin.

36-vuotias Moto Boy on tunnettu kauniista äänestään ja herkästä tunnelmasta, jonka mies onnistuu aina esiintyessään keikkapaikoille luomaan. Moto Boy on aiemmin esiintynyt enimmäkseen yksin kitaran kanssa, mutta nykyään hänen musiikissaan kuullaan myös enemmän elektronisia elementtejä, joita mies on lisännyt live-esiintymisiinkin. Mies saa aina paikan kuin paikan hiljenemään ja kuuntelemaan hänen upeaa tulkintaansa, jonka myötä vaativammankin kuulijan romantiikan nälkä tulee takuuvarmasti tyydytettyä.

Moto Boyn viimeisimmässä julkaisussa Dead For Seconds kuullaan myös Nina Perssonia, joka on tunnettu suositusta The Cardigans -kokoonpanosta. Hyvin karismaattinen ja upealla falsetilla siunattu Moto Boy esiintyy tänään Tampereen Klubilla, jossa yleisöä lämmittelee ensin melko tuore helsinkiläisyhtye Feels.