David Hasselhoff juhli tyttärensä kanssa – tyttären povi varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

David The Hoff – Hoffmeister, Hasselhoff on nähty muun muassa Talent Suomen vierailevana tuomarina. Hän on tullut suomalaisille tutuksi myös viime vuonna esitetystä David Hasselhoff Show’sta. Parhaiten mies muistetaan kuitenkin Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoista. Nyt supertähti on kuvattu juhlimassa jälkikasvunsa kanssa.

David Hasselhoff kuvattiin eilen viettämässä iltaa Los Angelesissa sijaitsevassa Warwick-yökerhossa yhdessä tytärtensä kanssa. He olivat juhlistamassa Taylor Ann Hasselhoffin synttäreitä, ja tytär suostui myös poseeraamaan isänsä kanssa. Taylor Ann varastikin huomion rohkealla kaula-aukollaan.

Taannoin David Hasselhoff bongattiin Heathrow’n lentokentältä, jossa hänen takanaan seisoi Boyzone-yhtyeestä tuttu laulaja Ronan Keating. Irlantilainen muusikko yllättyi, kun kuuli Hasselhoffin puhelimen soittoäänen. Se oli nimittäin Baywatch-ohjelman tunnusmusiikki.

Splash
Splash