StaraTV: Uniikki paljasti haastattelussa – näin Polttarit-kappale muuttui eron takia

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen räppäri Uniikki julkaisi toissapäivänä uuden Polttarit-singlensä. Stara tapasi miehen äskettäin ja tiedusteli kuulumisten lisäksi myös uuden singlen taustoja. Samalla selvisi, että kappale oli alunperin tarkoitus olla Uniikin oma polttarikappale, mutta toisin kävi.

Uniikin kihlautuminen Blockfesteillä 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara

Blockfesteillä tapahtunut kihlautuminen kariutui, mutta Uniikki halusi julkaista hyvän kappaleen siitä huolimatta. Staran haastattelussa Uniikki paljastaa kuinka paljon kappaleesta meni lopulta uusiksi, kun oma elämäntilanne muuttui. Eron myötä myös kappaleen julkaiseminen siirtyi huomattavasti, mutta samalla myös sen soundia ehdittiin päivittää.