Näistä kolmesta merkeistä tiedät miehen rakastuneen

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Rakkaus voi tulla yllättäen tai kasvaa ihastumisesta vahvemmaksi tunteeksi vähitellen. Mistä nainen voi tietää miehensä rakastuneen korvia myöten? Yleensä teot puhuvat enemmän kuin sanat.

YourTango-sivuston suhdeasiantuntija vastaa nyt monen naisen mieltä askarruttavaan kysymykseen, onko heidän mielitiettynsä tunteet aitoja. Se, että poikaystävä kertoo rakastavansa kumppaniaan ei välttämättä paljasta suhteen todellista kiintymyksen tasoa. Vilpitön sitoutuminen toiseen ihmiseen on usein tekoja, joista rakkauden voi tuntea sanomattakin.

Korviaan myöten rakastunut mies tekee kaikkensa naisensa eteen. Kun mies saa kumppaninsa tuntemaan olonsa erityiseksi, voidaan puhua sydänjuurista kumpuavasta tunteesta. Mies antaa naiselleen huomiota pyytämättä ja haluaa huolehtia sydänkäpysensä hyvinvoinnista. Nainen on miehensä tärkein ihminen elämässä. Mies on valinnut juuri hänet vierelleen.

Mikäli mies on epävarma tunteistaan, saattaa hän huomaamattaan muuttaa naista itselleen sopivammaksi. Todellisten tunteiden kanssa elävä uros rakastaa naistaan ehdoitta ilman, että yrittäisi muuttaa neitokaista. Parhaimmillaan pariskunta oppii toistensa luonteenpiirteet ja tavat sekä ovat valmiita sopeutumaan toistensa elämäntyyliin rauhaeleisten kompromissien kautta. Rakastunut mies haluaa oppia kaiken naisestaan ja kunnioittaa jokaista aspektia, vaikka kuherrusaika olisi jo päättynyt.

Kun mies on oikeassa suhteessa, ei hän epäröi omien tunteidensa näyttämisen suhteen. Parisuhteessa on läheisyyttä ja vahvalle rakkaudelle tyypillisiä tapoja. Naistaan rakastava mies avautuu mielitietylleen rehellisesti syvimmät tunteensa paljastaen. Hän jakaa naiselleen jopa haavoittuvia puolia itsestään, jotta he voisivat yhdessä tehdä toisistaan paremman ihmisen. Aidon rakkauden tuntee, eikä sitä tarvitse kyseenalaistaa.