Harry Stylesin uusi tyttöystävä anelee faneilta: ”Olkaa minulle kilttejä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändin lopettamisen jälkeen omaa soolouraansa aloitellut laulaja Harry Styles on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Stylesin tyttöystävän rooli ei tosin ole kaikista helpoin, koska nuorella miehellä on paljon innokkaita tyttöfaneja, joista kaikki eivät välttämättä ole innoissaan miehen uudesta parisuhdestatuksesta.

27-vuotias Tess Ward on alkanut Daily Mail -lehden mukaan seurustelemaan 23-vuotiaan laulajatähden kanssa. Ward on suhteen julkistamisen jälkeen saanut omalle Instagram-tililleen tuhansia uusia seuraajia, joista moni on halunnut myös lähettää naiselle sovelluksen kautta viestejä.

Tess Ward on kokki ja ravintoneuvoja, ja hän julkaiseekin kanavallaan lähinnä ruokakuvia. Erään brunssikuvan yhteydessä nainen kiitti uusia seuraajia mielenkiinnosta, mutta samalla pyysi heitä olemaan häntä kohtaan ystävällinen viesteissä, koska hän haluaisi edelleen keskittyä lähinnä ruokaan hänen omalla Instagram-kanavallaan.

Celebrating my favourite time of year🌷🌸 @tatleruk @fenwickbondst #cantwaitforsummer

A post shared by Tess Ward (@tessward) on

Weekend cooking 🍗 (more on stories)

A post shared by Tess Ward (@tessward) on