Chris Cornell julkaisi viimeisen Twitter-päivityksensä vain tunteja ennen kuolemaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Soundgarden-yhtyeen laulaja Chris Cornell on kuollut kesken yhtyeensä kiertueen Yhdysvaltojen Detroitissa. Äkillisen kuoleman syy tullee selviämään vasta ruumiinavauksessa. 52-vuotiaana menehtyneen rocktähden kohtalo on koskettanut laajasti musiikkipiirejä.

Fanien lisäksi myös lukemattomat musiikkilehdet, -toimittajat ja muut artistit ovat esittäneet sosiaalisessa mediassa surunvalittelunsa rocktähden poismenon johdosta. Monille varsinkin 1990-luvulla nuoruuttaan eläneille Cornell oli yksi suurista idoleista. Chris Cornell julkaisi viimeiseksi jääneen Twitter-päivityksensä vain tunteja ennen kuolemaansa Detroitin keikkapaikkansa edustalta.

– #Detroit finally back to Rock City!!!! @soundgarden #nomorebullshit, Chris Cornell kirjoitti valokuvan yhteydessä ja oli selvästi innoissaan illan konsertistaan.

Chris Cornellin lähipiiri on vahvistanut suru-uutisen. Grunge-musiikkityylin ikoniksi 1990-luvulla nousseen Chris Cornellin oli määrä esiintyä huomenna perjantaina Soundgarden-yhtyeensä kanssa Yhdysvaltojen Ohion osavaltiossa Columbusin kaupungissa järjestettävillä Rock the Range -festivaaleilla. Cornell muistetaan yhtyeidensä lisäksi myös James Bond Casino Royale -elokuvan You Know My Name -tunnuskappaleen laulajana.