Jounin Kaupan jättiporo sai nimen Kimi Räikkösen pojalta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äkäslompolossa sijaitseva Suomen suosituin kyläkauppa Jounin Kauppa sai eilen uuden maamerkin, kun maailman suurin poro kuljetettiin sen pihalle Oulusta näyttävänä erikoiskuljetuksena. Nyt jättiläisporo on saanut nimeksi Robin. Nimen tausta liittyy olennaisesti Kimi Räiköseen.

Jounin Kauppa

Kerroimme äskettäin kuinka Kimi Räikkönen ja hänen Minttu-vaimonsa saivat tyttären, jonka nimeksi tulee Rianna. Sattumalta myös Jounin Kaupan kauppias Sampo Kaulasella ja hänen Minttu-vaimollaan on tytär nimeltä Rianna. Parheillä on siis jotain yhteistä.

Siitä Kaulanen sai ajatuksen, jonka mukaan hänen jättiporonsa pitäisi saada nimi Räikkösen perheen Robin-pojan mukaan. Maailman suurin poro on nyt nimeltään Robin.

– Tästä on ollut kaikenlaisia nimikilpailuja, joissa tuli hienoja ehdotuksia. Tuli paljon Lappiin liittyviä nimiä, mutta koska olen aina ollut eräänlainen kapinallinen, niin valitsin toisin. Tai itse asiassa vaimo sen keksi, Sampo Kaulanen kertoi.

– Tähän tulee myös Lapin läänin suurin leikkipuisto, Kaulanen lisäksi paljasti.

Kuva: Jounin Kauppa