Bella Hadid ylväänä iltapuvussa – rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa Metropolitanin taidemuseossa järjestettiin juuri Art of The In-Between -gaalailta, joka tunnetaan myös nimellä Met Gala. Gaalassa nähtiin paljon pukuloistoa ja erikoisia asuvalintoja, ja muun muassa Bella Hadid päätti saapua juhliin läpikuultavassa asussa. Nyt hänet on ikuistettu myös Ranskan Cannesissa elokuvanjuhlilla.

Bella kuvattiin hänen saapuessaan Ismael’s Ghosts -elokuvan juhlien punaiselle matolle Cannesin elokuvajuhlien avajaisgaalassa.

Supermalli oli pukeutunut upeaan valkoiseen iltapukuun, jonka avonainen etuosa paljasti melkoisen paljon hänen rintamustaan. Taannoin poptähti The Weekndistä eronnut kaunotar oli yksi avajaisillan kuvatuimmista vieraista.

Splash
Splash
Splash
Splash