Pakarat paljastuivat! Sara yllätti huippulyhyessä minimekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän sai taannoin selkäänsä Victoria’s Secret -alusvaatebrändin halutut siivet, ja nyt kaunotar on lentänyt edustamaan Cannesiin.

Ranskassa Cannesin elokuvafestivaaleilla monien muiden huippumallien tavoin parhaillaan viihtyvä Sara ikuistettiin eilen poikkeuksellisen niukassa asussa Cannesin Croisettessa. Saran huippulyhyt mekko paljasti nimittäin hänen pakaransa.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 25-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.

Splash
Splash
Splash
Splash