Leonardo DiCaprio erosi – suhde mallirakkaan kanssa ohi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio on tunnettu vaaleasta naismaustaan. Miehen naismaku on jopa niin tarkka, että jokainen hänen tapailemansa nainen on lähes aina vaalea malli, minkä vuoksi he näyttävätkin vieretysten todella paljon toisiltaan.

42-vuotias Leonardo DiCaprio tunnetaan melkoisena naistenmiehenä, mutta nuori tanskalaismalli sai hänet kuitenkin hetkiseksi asettumaan aloilleen. DiCaprio seurusteli hieman yli vuoden ajan 25-vuotiaan Nina Agdalin kanssa, mutta nyt pariskunta on Daily Mail -lehden mukaan eronnut.

Eroon ei liittynyt mitään draamaa vaan suhteen päättyminen oli ollut kummankin osapuolen yhteinen päätös. Leonardo DiCaprio ja Nina Agdal ovat kuitenkin päättäneet jatkaa tästä eteenpäin hyvissä väleissä pelkästään ystävinä.