Video raivostuttaa pedantteja ihmisiä – miten sinä reagoit?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä rakastaa järjestystä, sarjoja ja symmetriaa siihen pisteeseen saakka, että muiden ihmisten epäjärjestelmälliset tavat ovat saada heidät hulluuden partaalle. Nyt videolla nähdään koostettuna useita tilanteita, jotka saisivat monet perfektionistit sekoamaan ahdistuksesta.

Verkossa levisi aiemmin video, jossa aiheutettiin katsojalle hyvin tuskallinen olo näyttämällä tilanteita, joissa epäjärjestystä ja kaaosta aiheutettiin muun muassa kakun epämääräisellä leikkaamisella. Nyt Good Housekeeping on julkaissut videon, jossa nähdään koostettuna hetkiä, joissa ihmiset toteuttavat huonoja tapoja.

Videolla ihminen repii maitotölkin auki vaikka siinä onkin muovinen kierrekorkki ja laittaa teestä kastuneen lusikan takaisin hienoa sokeria sisältävään kulhoon. Monet videon tilanteet saavat katsojan ihon kananlihalle, koska tilanteet ovat niin raivostuttavia.

This Is the Definition of Type-A Torture

Good luck getting through this entire video without LOSING it. Restore your Type-A sanity here: http://ghkp.us/1aA94Mt

Publié par Good Housekeeping sur mardi 16 mai 2017