Heikki Paasonen ja mallirakas hikisessä yhteiskuvassa – Jaajo mukana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisten televisio-ohjelmien isäntänä tunnetuksi tullut Heikki Paasonen osallistui eilen Vantaalla järjestettyyn Extreme Run -liikuntatapahtumaan yhdessä mallirakas Anniina Puontin kanssa. Mukana menossa oli luonnollisesti myös tapahtuman virallinen isäntä Jaajo Linnonmaa.

Naama paskassa, pohkeet tukossa mutta sielu kiittää! 16km #extremerun takana ja ohessa kerättiin vähän fyffeä hyvään osoitteeseen. Kiitos @pelaaja2 kutsusta!

A post shared by Heikki Paasonen (@heikkipaasonen) on

Paasonen ja Puonti eivät kovin usein poseeraa yhteiskuvissa, mutta tällä kertaa heidät nähdään Extreme Runin jälkeen yhdessä Jaajon kanssa. Julkkisparin tunnelma on kuvasta päätellen mainio, kun päivän urakka on saatu kunnialla ohi. Osallistumisellaan Paasonen keräsi rahaa hyväntekeväisyyteen.

– Naama paskassa, pohkeet tukossa mutta sielu kiittää! 16km #extremerun takana ja ohessa kerättiin vähän fyffeä hyvään osoitteeseen. Kiitos @pelaaja2 kutsusta! Heikki Paasonen toteaa kuvansa yhteydessä.

Paasonen ja Puonti lomailivat äskettäin yhdessä Havaijilla, josta Anniina julkaisi yhteiskuvan Instagramissaan. Hän on julkaissut myös näyttäviä omia kuviaan sosiaalisessa mediassa.

I can cross that off my bucketlist: See lava ✅🌋 #volcano #lava

A post shared by Anniina P (@anniinamarija) on

#sheratonwaikiki

A post shared by Anniina P (@anniinamarija) on

👙

A post shared by Anniina P (@anniinamarija) on

🌞

A post shared by Anniina P (@anniinamarija) on