Kuski yritti J-käännöstä huonolla menestyksellä – teoriassa se oli ehkä mahdollista

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia surkuhupaisia esimerkkejä, joissa eritasoiset kuskit ovat esitelleet liikennesääntöjen tuntemustaan, ajotaitojaan ja reaktiokykyään muiden ajoneuvojen seassa tiellä. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa kuski yritti tehdä vauhdikasta j-käännöstä.

Omakotitalon valvontakamera on tallentanut tilanteen, jossa kuskin kääntymistemppu on mennyt pahemman kerran pieleen. Videolla nähdään miten auto lähestyy pihatietä vauhdikkaasti ja kääntyy, mutta pysähdyksen kohdalla vauhti onkin vielä niin suuri, että auto alkaa kääntymisen voimasta pyörähtämään ympäri.

Musta Range Rover ajaa pihaan, kääntyy ja pyörähtää vauhdikkaasti katon kautta ympäri. Autosta irtoaa monia osia, sen katto vaurioituu ja ainakin takalasi hajoaa pihatielle. Videon mukaan kuski selvisi tästä tempusta kuitenkin ilman vahinkoja.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.