Näyttelijätär paljasti tapailleensa Justin Timberlakea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias näyttelijä ja tanssija Jenna Dewan Tatum on ollut hänen aviomiehensä Channing Tatumin kanssa yhdessä jo yli kymmenen vuotta. Nyt Jenna paljasti kuitenkin historiastaan yhden herkullisen yksityiskohdan ajasta, jolloin hän tutustui poppari Justin Timberlakeen.

Jenna tutustui Justin Timberlakeen miehen aloittaessa hänen soolouraansa. Jenna toimi tällöin Justinin taustatanssijana ja oli kuvioissa mukana myös silloin kun Justinilla ja hänen sen aikaisella tyttöystävällään Britney Spearsilla tuli ero. Nyt hän paljasti televisiojuontaja Andy Cohenille, että hänellä ja Justinilla on ollut säpinää.

Jenna Dewan Tatum kertoi haastattelun aikana, että hän on tapaillut Justin Timberlakea. Pari oli aluksi ollut ystäviä keskenään, mutta myöhemmin Justinin eron jälkeen he olivat myös tapailleet toisiaan jonkun aikaa. Jennan mielestä asiassa ei ollut mitään yllättävää, koska hänen mielestään Justin on todella seksikäs.