Suomalaisyhtye kaatokännissä festarikeikalla – muusikko putosi lavalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisyhtyeet ja -artistit nousevat ajoittain otsikoihin noustuaan lavalle niin sanotusti kaatokännissä. Useampikin menestyvä artisti on esimerkiksi pudonnut jakkaralta kesken esityksen. Nyt vuorossa oli suomalainen black metal -yhtye Azazel, joka esiintyi perjantaina Steelfest Open Air -tapahtumassa.

Perjantain ensimmäiseksi esiintyjäksi kiinnitetyn Azazelin jäsenet esiintyivät kello 16.30 alkaneella keikallaan todella sekavassa tilassa ja eivät näyttäneet pysyvän pystyssä. Yleisö veikkasi yhtyeen jäsenten olleen vahvassa humalassa, ja keikalta julkaistun videon perusteella epäily näyttää pitävän paikkansa.

Keikan lopuksi yksi yhtyeen jäsenistä putoaa lavalta, mutta pääsee järjestyksenvalvojien avustuksella jaloilleen ja takaisin lavalle encorea varten. Videosta uutisoi ensin Kaaoszine.