Arnold Schwarzenegger palaa Terminator-rooliinsa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka kehonrakentajana uransa aloittanut Arnold Schwarzenegger näytteli elokuvissa jo 70-luvulla, teki Terminator – tuhoaja hänestä kertaheitolla suuren yleisön suosikin. Nyt toimintatähti on palaamassa vielä kerran pysäyttämättömän cyborgin rooliin.

James Cameronin uutisoitiin taannoin työstävän kuudetta Terminator-elokuvaa yhdessä Deadpool-ohjaaja Tim Millerin kanssa. Nyt Schwarzenegger on paljastanut Screen Daily -sivuston mukaan olevansa mukana elokuvassa.

– Terminator on palannut, ja se liikkuu eteenpäin. Cameronilla on hyviä ideoita siitä, kuinka sarjaa voisi viedä eteenpäin. Tulen olemaan mukana, tähti julisti.

Schwarzenegger on vihjannut myös kahden muun hänen tähdittämänsä elokuvan saavan jatkoa. Suunnitteilla on myös Twins – identtiset kaksoset -elokuvan jatko-osa Danny DeViton ja Eddie Murphyn kanssa, sekä uusi Conan Barbaari -elokuva.