Häpykarvoitus taas suosittua – aikuisviihdesivustojen sisältö muuttunut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset ja miehet ovat pyrkineet siistimään häpykarvoitustaan sekä ulkonäöllisistä että hygieenisistä syistä. Tuorein data-analyysi kuitenkin osoittaa, että aikuisviihdesivustoilla katsotaan yhä enenevissä määrin pornoa, jossa naisella on luomutyylin karvoitus.

Elämme aikakautta, jolloin naiset muokkaavat ulkonäköään tekohiuksilla, irtoripsillä, suurella määrällä meikkiä tai jopa kauneuskirurgian avulla. Nyt muovisen ja keinotekoisen ulkonäön tilalle on tulossa luonnollisempi ja aidompi tyyli, jossa suositaan muun muassa alapään karvoitusta. Aikuisviihdesivusto Redtuben mukaan bush-hakusana on kasvattanut runsaasti suosiotaan kaikkien ikäryhmien keskuudessa.

Top-5 -hakusanoissa karvoitukseen liittyen ovat myös termit, joissa haetaan tietoisesti karvaista naisen sukupuolielintä joko punapäille, MILF-naisille tai nuorille neitokaisille. Eniten häpykarvoituksella varustettuja aikuisviihde-elokuvia katsovat yli 65-vuotiaat miehet. Silti esimerkiksi bush-hakusana on kasvattanut suosiotaan 18–24-vuotiaiden keskuudessa 891 prosentin nousulla ja 25–34-vuotiaiden keskuudessa 982 prosentin nousulla.