Kendall Jenner unohti pukea paidan – juhli niukassa asussa Cannesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti ja malli Kendall Jenner on tällä hetkellä yksi puhutuimmista ja kiinnostavimmista malleista muotialalla. Hän esitteli Kylie-siskonsa kanssa äskettäin heidän yhteisen vaatemallistonsa rohkealla videolla, josta ei paljasta pintaa puuttunut.

Eilen illalla Kendall kuvattiin juhlimassa Ranskan Cannesissa, jossa hän vietti iltaansa Gotha-yökerhossa. Kendall näytti unohtaneen paitansa kotiin, sillä hänen ylävartaloaan peittänyt asu muistutti lähinnä rintaliivejä.

Kerroimme aiemmin myös rohkeammista kuvista, joissa Kendall poseerasi italialaisen muotitalo La Perlan mainoskasvona. Jenner kertoi haluavansa jatkossa poseerata seksikkäämmissä kuvissa. Kuvaaja Mario Testino kommentoi, että Jennerin vähäiset aistikkaammat kuvaukset saattavat johtua siitä, että kuvaajat eivät uskalla pyytää naista sellaisiin ajatellessaan, että Jenner ei halua paljastaa itsestään liikaa.

Splash
Splash
Splash