Donald Trumpilla voi nyt pyyhkiä takapuolensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä huonolla käytöksellään naurunalaiseksi ensimmäisellä virallisella ulkomaanmatkallaan joutunut presidentti Donald Trump on suututtanut ihmisiä ympäri maailmaa. Tunnetuin kansakunnista löytyy Meksikosta, jonka vastaiselle rajalle Trump on parhaillaan rakennuttamassa valtavaa muuria.

Nyt Meksikossa on kehitetty tuote, jolla presidentin toimintaan kyllästyneet kansalaiset voivat piristää mieltään. Guanajuatolainen lakimies Antonio Battaglia on nimittäin kehittänyt uuden vessapaperimerkin, jonka nimi on lyhyesti ja ytimekkäästi Trump. Battaglian mukaan takapuolen pyyhkiminen Trumpiin on hauska ja positiivinen tapa ilmaista turhautumistaan presidentin politiikkaan.

Nyt esitelty tuote tullaan näkemään kauppojen hyllyillä tällä tietoa jo kuluvan vuoden aikana. Osa vessapaperin tuotoista ohjataan meksikolaisten maahanmuuttajien avustamiseen. Battaglia on rekisteröinyt Trump-tavaramerkin Meksikossa itselleen. Vessapaperikeisari on maailmankuulun jalkapallotähti Antonio Félix Battaglian lapsenlapsi. Vessapaperista uutisoi meksikolainen Expansion.mx-verkkolehti.