Pentujen isä sai tarpeekseen – tältä loppuun palaminen näyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat tietävät, että lasten hoitaminen on kokopäivätyötä. Lapset vaativat jatkuvaa huomiota ja huolenpitoa, minkä vuoksi monista arkisistakin toimista voi tulla hieman haastavampia. Nyt videolla nähdään, että myös koiranpentujen isäkoira tietää millaista perheellisen koiran arki on.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa alaskanmalamuutti on saanut omasta perhearjestaan tarpeeksi. Isäkoira on viettänyt pentujensa ja niiden emon kanssa koko päivän, ja nyt koiran mitta näyttäisi pentujen leikittämisen osalta olevan täynnä.

Alaskanmalamuutit ovat luonteeltaan melko leppoisia ja iloisia koiria, mutta jossain näyttää kulkeneen tämänkin uroskoiran raja. Videolla nähdään miten koira on painanut kuononsa lasiseinään kiinni ja katsoo omistajaansa silmiin aivan kuin se pyytäisi ihmistä auttamaan koiran ulos aitauksesta.