Koira antoi ilmapalloille kyytiä – pääsi Guinnessin ennätystenkirjaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime kesänä jackrussellinterrieri Twinkiestä, joka pääsi Guinnessin ennätystenkirjaan puhkomalla sata ilmapalloa alle 40 sekunnissa. Nyt kalifornialaisen koiran ennätys on rikottu ja kunniatitteli on ojennettu Toby-nimiselle vinttikoiralle.

Kanadalainen whippet Toby on rikkonut maailmanennätyksen sadan ilmapallon puhkaisemisessa. Nopealiikkeinen koira rikkoi ilmapallot ennätykselliseen 36,53 sekunnin aikaan. Koira ei tunnu pelkäävän pallojen rikkoontumisesta aiheutuvia poksahduksia.

Toby rikkoi maailmanennätyksen yhdeksänvuotissyntymäpäivänään. Yleisössä olleet lapset hurrasivat maailmanennätyskoiralle ja hänen omistajalleen Christie Springsille. Löytyisiköhän seuraava ennätyskoira Suomesta?