Kimberley Garner tyylikkäänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista myös muualla.

Nyt Kimberley Garner nähdään poseeraamassa Cannesin rannalla Etelä-Ranskassa hänen oman bikinimallistonsa mainoskuvissa. Jos bikinien menestys on seksikkäistä kuvista kiinni, niin tämä mallisto tulee olemaan kansainvälinen hitti.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash