Pin up -malli Sini Ariell avioerostaan: ”Halusin hänen saavan perheen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pin up -mallina ja Tatuointistudio HelsINK -realitysarjassa nähty Sini Ariell on valottanut blogissaan koskettavalla tavalla avieronsa taustoja. Avoimessa kirjoituksessaan hän kertoo, että tilanteeseen päädyttiin osin lääkäriltä saatujen ikävien uutisten takia.

– Vuonna 2014 sain lääkäriltä paperit ja suullisen tuomion, etten ole kykenevä saamaan biologisia lapsia. Siitä oikeastaan alkoi minun identiteettini uudelleen ohjautuminen. Otin kehoni täyteen tatuointeja, prosessoin omaa tyhjää oloani. Tiesin exäni haluavan perheen ja tiesin etten voisi sitä koskaan hänelle tarjota, Sini Ariell kirjoittaa.

Sini masentui ja tunsi olevansa epäonnistunut naisena. Hektinen elämä vei ajatukset toisaalle, mutta samaan aikaan parisuhde ajautui yhä syvempään tilaan.

– Lopulta epätoivo ajoi minut aloittamaan keskustelun erosta. Halusin hänen saavan perheen ja kaiken sen mitä hän elämältään halusi, isyyden ja onnen. Minä taas olin päättänyt ottaa toisen suunnan: halusin matkustella ja etsiä elämäntarkoitusta. Viimein vuonna 2015 helmikuussa avasin suuni ja sain sanottua hänelle eräänä maanantaina: ”musta tieks tuntuu et meidän yhteinen matka on nyt taivallettu”. Hän sanoi tunteneensa ja aavistaneensa ajatukseni. Me molemmat olimme shokissa. Ei ollut huutoa, ei raivoa, ei riitaa, Sini kirjoittaa.

Avioeropaperit allekirjoitettiin jo seuraavana päivänä ja asunto pantiin myyntiin. Sini muutti seuraavana päivänä asunnosta, eikä enää palannut.

– Se oli outo kokemus. Ero tuntui kamalalta. Hän oli paras ystäväni. Soittelimme joka päivä. Kannustimne toisiamme jaksamaan. Tuntui oudolta puhua erosta parhaan ystävän kanssa, joka oli samalla se, josta olin juuri eronnut. Tunteet sahasivat vuoristorataa ja oli hyvin vaikea keskittyä töihin, Sini kirjoittaa.

Yhteisen lomamatkan sijaan Sini lähti yksin Thaimaahan, jossa hänet majoitettiin hääsviittiin. Siellä Sini tapasi australialaisen miehen, jonka kanssa hän sittemmin lähti muun muassa kiertämään maailmaa.