Tampereen poliisilta synkkä kesäkuva: ”Suomen kesä parhaimmillaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on nähty tänä vuonna historiallisen surkea kevät ja alkukesä, sillä eilen virallisesti alkanut kesä käynnistyi ympäri maata lumi- ja räntäsateilla. Niin myös Pirkanmaalla, jossa jopa poliisi julkaisi eilen synkän valokuvan Tampereen poliisilaitoksen pihasta.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen Instagramissa-sivuilla julkaistussa kuvassa nähdään poliisimaija seisomassa ”kesäisessä maisemassa”, kun räntää sataa taivaan täydeltä. Viranomaiset osoittivat samalla ironian tajuaan kirjoittamalla kuvatekstiksi ”Suomen kesä parhaimmillaan”. Lisäksi kuvan yhteydessä olivat hashtagit #raekuuro #kesäkuu #poliisi #suomenkesä.

Suomen kesä parhaimmillaan. #raekuuro #kesäkuu #poliisi #suomenkesä

A post shared by Sisä-Suomen poliisilaitos (@sisupoliisi) on