Älä kerro ystävällesi kaikkea – odottamattoman moni nainen tuomitsee toisen seksiseikkailut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni sinkkuna elävä nainen ja mies on harrastanut yhden illan kestäviä suhteita. Toisinaan yhden illan jutut voivat tuottaa toiselle osapuolelle pettymyksen jos hän on toivonut suhteelta pidempää kestoa kuin yhden yön. Nyt Dr.Ed-sivusto selvitti mitä mieltä ihmiset oikeasti ovat lyhytkestoisista seksisuhteista.

Kyselyssä selvitettiin 500 eurooppalaisen ja 500 amerikkalaisen avulla mitä mieltä ihmiset ovat ystäviensä yhden illan jutuista. Eurooppalaisista naisista 45 prosenttia ja amerikkalaisista naisista 42 prosenttia päätti olla kertomatta seksiseikkailuistaan edes parhaalle ystävälleen. Amerikkalaismiehet eivät kuitenkaan pystyneet olemaan asiasta hiljaa vaan heistä 58 prosenttia halusi heti kertoa ystävilleen edellisen yön tapahtumat.

Naisten vaikeneminen omista seikkailuista on kyselyn mukaan hyvä peliliike, koska yllättävän moni on valmis tuomitsemaan ystävän yhden illan jutut. Kyselyn mukaan itsekin yhden illan juttuja harrastaneista amerikkalaisista naisista 21 prosenttia tuomitsi jyrkästi ystävän lyhytkestoiset seksisuhteet. Tuomitsevien amerikkalaisnaisten määrä kasvoi jopa 35 prosenttin naisilla, jotka eivät olleet itsekään koskaan harrastaneet yhden illan juttuja.

Miehet eivät tuominneet toisiaan niin jyrkästi kuin naiset. Yhden illan juttuja harrastaneista euroopassa asuvista miehistä 18 tuomitsi ystävänsä. Luku nousi vain yhdellä prosentilla niiden miesten kohdalla, jotka eivät itse olleet harrastaneet yhden yön suhteita lainkaan.

Dr.Ed