Mehujäät tehtiin jätevedestä – näitä et haluaisi maistaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

National Taiwan University of Art -korkeakoulun opiskelijoiden luomat mehujääpuikot saattavat nopeasti katsottuna näyttää hukuttelevilta ja virkistäviltä. Niiden karamellimaisen kirkkaat värit kuitenkin hämäävät, sillä mehujäitä ei ole suunniteltu syötäväksi.

Hung I-chenin, Guo Yi-huin ja Cheng Yu-tin luomat jääpuikot on valmistettu mehun tai limonadin sijaan jätevedestä. Opiskelijat keräsivät jätenäytteitä yli sadasta kohteesta ympäri Taiwania, ja loivat niiden pohjalta hartsin avulla hämäävästi mehujäältä muistuttavia teoksia.

Opiskelijoiden tarkoituksena on muistuttaa teoksellaan puhtaan veden tärkeydestä. Heidän mukaansa jopa 90 prosenttia vesinäytteistä löytyneistä roskista oli muovia.

Mashable-sivuston mukaan jätemehujäiden luominen oli arvatenkin haisevaa puuhaa. Opiskelijoiden täytyi ostaa projektia varten oma pakastin. Jätenäytteistä erittyneen hajun vuoksi pakastinta ei olisi nimittäin voitu käyttää enää myöhemmin ruoan säilömiseen.

 

100%純污水製冰所

完整版形象影片來囉!!!好看=好吃?我們親自取臺灣100個污染水源地的水後,將其製成冰棒,因冰棒不易保存所以我們將他們再復刻成1:1的poly模型做展示,透過美麗包裝與內容物的反差感來傳達純淨水的重要,最後以圖鑑來呈現。那麼我們想問問大家的是:【這麼美的冰棒,你敢吃嗎?】設計團隊: 洪亦辰 、 郭怡慧 、鄭毓迪( Yudi Jheng)新一代設計展🏊↣ 台北世貿一館 / 編號D07(臺藝大)↣ 05.19(五) – 05.22(一)↣ 1000AM – 1800PM(5/22 1700PM)#100%純污水製冰所

Publié par 100%純污水製冰所 sur lundi 15 mai 2017

污水冰棒拋光中變身成亮亮冰棒!

Publié par 100%純污水製冰所 sur vendredi 17 mars 2017