Kuvakäsittelijä lisää naisten valokuviin elopainoa – kerrankin toisin päin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superjulkkikset treenaavat kuntovalmentajien kanssa ja saattavat turvautua kauneuskirurgiaan täydellisen ulkonäön saadakseen. Lisäksi kuuluisat ihmiset palkkaavat riveihinsä henkilöitä, jotka muokkaavat valokuvia näyttämään heidän ulkonäkönsä entistäkin loistokkaammalta.

Espanjalainen kuvakäsittelyn mestari David Lopera on luonut joukon valokuvia, joissa parikymppinen mies on muokannut julkkisten ja mallien kuvia uudenlaisiksi. Sen sijaan, että Lopera olisi tehnyt seurapiiritähtien kuvista entistäkin kauniimpia, on hän lisännyt kuuluisuudessa paistatteleville naisille hieman ylimääräisiä kiloja.

Timmissä kunnossa olevat vartalot ovat saaneet ympärilleen lisäkiloja. Neitokaisten takamuksia, vatsaa ja reisiä on suurennettu kokoon, joka edustaa plussakokoisia naisia. Kuvat on taidokkaasti tehty, ja ne ovat saaneet runsaasti kehuja sosiaalisessa mediassa.

Publié par David Lopera's Artwork sur mercredi 18 février 2015

Publié par David Lopera's Artwork sur samedi 24 septembre 2016

Publié par David Lopera's Artwork sur mercredi 18 février 2015

Publié par David Lopera's Artwork sur jeudi 23 juin 2016

Publié par David Lopera's Artwork sur samedi 16 avril 2016

Emma Stone

Publié par David Lopera's Artwork sur jeudi 18 juin 2015

Publié par David Lopera's Artwork sur mercredi 4 mars 2015

Publié par David Lopera's Artwork sur mercredi 18 février 2015