Scooter esiintyy stadionkonsertissa Vaasassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen eurodanceyhtye Scooter esiintyy Vaasassa 18. elokuuta, jolloin Suomessa nähdään yhtyeen ensimmäinen stadionkonsertti. Konsertti järjestetään Vaasa Festival -tapahtuman yhteydessä.

H.P. Baxterin johtaman Scooterin albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa kappaletta. Yhtye on aiemmin vieraillut Suomessa lukuisia kertoja esiintyen viime vuosina esimerkiksi Helsingin Jäähallissa sekä Jysäri ja We Love the 90’s –festivaaleilla. Scooterin tunnetuimpia kappaleita ovat esimerkiksi Hyper Hyper, Move Your Ass, How Much Is The Fish? ja Fire.

– Luvassa on stadionluokan toteutus massiivisin ilotulituksin ja erikoistehostein. Yhtyeen ollessa yksi kaikkien aikojen energisimmistä esiintyjistä on luvassa ehdottomasti yksi kesän 2017 mielenkiintoisimmista konserteista Suomessa, toteaa tapahtuman promoottori Tommi Mäki.