Uutuusfarkut ihmetyttävät – housuissa ei ole lainkaan haaroja

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hämmästelyä herättäneet läpinäkyvät housut ja irrotettavilla lahkeilla varustetut farkut ovat saaneet rinnalleen uuden erikoisen vaatekappaleen. Tällä kertaa sosiaalisessa mediassa on ihmetelty haarattomia housuja.

Ranskalaisen Y Project -vaatemerkin Detachable Button Down Pants -farkut koostuvat vyötäröosiosta ja erillisestä lahkeista. Niissä ei ole lainkaan haaraosiota, vaan lahkeet pysyvät yläosassa kiinni henkseleitä muistuttavien remmien avulla. Lisäksi lahkeet on napitettu ylhäältä alas.

Muun muassa Gigi Hadidin suosiman Y Projectin farkkuja myydään Forward-verkkokaupassa. Vaikka vaatekappaleisiin on todennäköisesti kulunut kangasta vähemmän kun tavanomaisiin housuihin, eivät ne ole edullisimmasta päästä. Irtolahkeilla varustetuilla farkuilla on nimittäin hintaa 570 dollaria, eli noin 511 euroa.

 

Forward
Forward
Fordward