Yazmin on povipommien kuuma tulokas – tyrmäävä bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suositut realitysarjat tuottavat saarivaltion markkinoille koko ajan uusia julkkistähtiä, joista osasta tulee myös kansainvälisiä julkkiksia. Viime viikkoina kovaa tuloaan on tehnyt Suomessakin esitetyn The Only Way is Essex -realitysarjan Yazmin Oukhellou.

Yazmin Oukhellou nähdään nyt esittelemässä upeaa povipommi-vartaloaan uima-altaalla Espanjan Marbellassa, jossa hän oli lomailemassa yhdessä ystäviensä ja kollegojensa kanssa. Luonnollisesti auringonoton tiimellyksessä Yazmin käväisi myös pulahtamassa uima-altaassa.

23-vuotias Yazmin Oukhellou on englantilainen realitytähti, joka tunnetaan The Only Way is Essex -televisiosarjasta. Hän seurustelee seitsemän vuotta vanhemman James Lockin kanssa, joka puolestaan seurusteli aiemmin samasta sarjasta tutun Danielle Armstrongin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash