Hurjapäät kiipesivät urheilustadionin korkeuksiin – hengenlähtö lähellä!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Twickenhamin rugbystadion on Lontoon kolmanneksi suurin urheiluareena. Sen katolta avautuvat upeat näkymät, minkä ansiosta hurjapäänä tunnettu 18-vuotias Rikke Brewer tunkeutui rakennukseen taannoin yöaikaan.

Rikke ja hänen ystävänsä livahtivat stadionille luvatta kiivetäkseen sen kattorakenteisiin. Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, kuinka nuoret uhmaavat vaaraa kävelemällä kymmenien metrien korkeudessa sijaitsevien palkkien päällä.

Tempaus tapahtui vain tunteja ennen kuin prinssi Harryn oli määrä vierailla areenalla järjestetyssä rugbyottelussa. Tämän vuoksi myös turvatoimia oli kiristetty. Daily Mail -sivuston mukaan nuorukainen joutuikin tekonsa päätteeksi 14 tunniksi vankeuteen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat