Älä ota selfieitä mikroautossa – video paljastaa miten huonosti voi käydä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Hauskojen tilanteiden ikuistamisessa selfiekuviksi ei ole mitään väärää, kunhan niitä ottaessa muistaa järjen käytön. Oman tai muiden henkeä ei luonnollisesti kannata vaarantaa näyttävimmänkään otoksen vuoksi.

Tuore Youtube-video paljastaa, minkä vuoksi selfiekuvan ottaminen esimerkiksi mikroautoa ajaessa on erittäin huono idea. Videolla mikroauton kuljettaja yrittää ottaa kuvaa kesken kisailun, kun takana ollut ajaja törmää hänen ajoneuvoonsa.

Törmäyksen seurauksena selfien ottajan niska retkahtaa taaksepäin kivuliaan näköisesti, ja puhelin lentää hänen kädestään. Myös kypärä lentää pois ajajan päästä. Mikroautoilija vaikuttaa kuitenkin selviytyneen tapauksesta pelkillä niskakivuilla, ja jopa hänen puhelimensa näyttää säilyvän ehkänä ajoradalle tippumisen sijaan.