Kate Del Toro jätti rintaliivit kotiin – syystäkin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna lähinnä Carl’s Jr. -hampurilaisketjun seksikkäästä mainoksestaan tunnetuksi tullut Kate Del Toro poseerasi usein Hollywoodin yöelämässä, mutta varsinainen läpimurto julkkisten joukkoon jäi vielä tekemättä. Nyt menossa on uusi yritys, joka voi vielä toimiakin.

Viime vuonna kuumimpiin mallitulokkaisiin rankattu kaunotar ikuistettiin tällä kertaa West Hollywoodissa, jossa hän oli poistumassa Catch-ravintolasta illallisen jälkeen. Karan asuvalinta oli osunut hyvin kohdalleen, sillä sen kaula-aukko säväytti takuulla miehet.

Kate Del Toro poseeraa estottomissa ja paljastavissa asuissa paparazzien ikuistamien kuvien lisäksi myös omissa nettikuvissaan. Hän on nimittäin julkaissut Instagramissa runsaasti valokuvia, jotka nekään eivät jätä ainakaan miespuolisia katsojia kylmäksi.

Splash
Splash
Splash
Splash