TOWIE-seksipommi rannalla – ei ihme että brittimiehet kuolaavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suositut realitysarjat tuottavat saarivaltion markkinoille koko ajan uusia julkkistähtiä, joista osasta tulee myös kansainvälisiä julkkiksia. Viime viikkoina kovaa tuloaan on tehnyt Suomessakin esitetyn The Only Way is Essex -realitysarjan Yazmin Oukhellou.

Etelä-Espanjassa jo pari viikkoa lomaillut Yazmin on edelleen Marbellassa, jossa paparazzit ovat nyt ikuistaneet hänet valkosissa bikineissä. Paparazzikuvien perustella kaunotar tietää kyllä näyttävänsä upealta niukoissa bikineissä.

23-vuotias Yazmin Oukhellou on englantilainen realitytähti, joka tunnetaan The Only Way is Essex -televisiosarjasta. Hän seurustelee seitsemän vuotta vanhemman James Lockin kanssa, joka puolestaan seurusteli aiemmin samasta sarjasta tutun Danielle Armstrongin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash